Puitenslagersfeesten, een veilig feest voor iedereen !

Hoe geraak je er? 

Te voet of met de fiets zijn we het best te bereiken. Er worden extra fietsparkings voorzien aan de ingang van het feestterein.

Het evenement is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de trein stap je af in station Beveren, dan is het nog 15 minuutjes stappen naar het feestgebeuren. Kom je met de bus? Stap dan af aan halte Vijfstraten.

Toegang

Aan de ingang van het feestterrein zal u vriendelijk gevraagd worden tassen, rugzakken te tonen aan de security. Volgende zaken zijn niet toegelaten op het feestterrein:

Dranken, glas, spuitbussen,lachgas, drugs, wapens, voorwerpen met discriminerende en/of provocerende teksten en/of uitingen, slag-, steek-, vuur- of stootwapens of andere voorwerpen die als wapen zouden kunnen worden aangewend, voorwerpen die de veiligheid, gezondheid of welzijn van de bezoekers negatief kunnen beïnvloeden, vuurwerk, fakkels, en eender welk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd.

Betaalmogelijkheden

Je kan bij ons cash en met Payconiq betalen.

Openingstijden

Het feestterrein is op vrijdag en zaterdag open vanaf 19 uur en sluit rond 03.00 uur. De bar en foodtrucks sluiten steeds 30 minuten vroeger.

Eten en drinken

Zelf eten of drinken meebrengen is niet toegelaten. Uitzondering is er voor babyvoeding. De foodtrucks en bar hebben een uitgebreid aanbod waar iedereen zijn ding zal vinden.
Op verzoek, bieden we gratis kraantjeswater aan.

Alcohol

Op Puitenslagersfeesten schenken wij GEEN alcohol < 16 jaar. De leeftijd zal aan de inkom gecontroleerd worden aan de hand van om het even welk document dat zijn/haar leeftijd bewijst. Bij weigeren van voorleggen leeftijd krijg je automatisch een < 16 jaar bandje. Aan de bar en op het feestterrein zal hierop tevens streng gecontroleerd worden. Mensen die jonger zijn dan 16 jaar en betrapt worden op het drinken van alcohol of mensen die ouder zijn dan 16 jaar en en betrapt worden op het doorgeven van alcholische drank aan iemand van onder de 16, worden door de security van het feestterrein verwijderd.

Kinderen

Kinderen zijn meer dan welkom op dit familiaal evenement. De minimumleeftijd om zonder begeleiding van een volwassene binnen te mogen is 16 jaar. Verloren gelopen kindjes worden altijd opgevangen in onze EHBO post die zich op het feestterrein bevindt.

Oordopjes

Oordopjes zijn gratis te verkrijgbaar aan de inkom van het feestterrein en aan de bar.

Rolstoelgebruikers

Op het feestterrein zijn alle voorzieningen aanwezig om grotendeels zelfstandig je weg te vinden, toch nood aan hulp? Onze medewerkers helpen graag !

Duurzaamheid

Puitenslagersfeesten streeft ernaar om een duurzaam & toegankelijk evenement te zijn en doet nadrukkelijk inspanningen om de impact op het milieu tot een minimum te beperken. We gebruiken  herbruikbare bekers en we doen aan gescheiden afvalinzameling. Daarnaast maken wij zoveel mogelijk gebruik van het aanbod van materialen en producten uit onze eigen regio en communiceren we zoveel mogelijk digitaal via de website en facebook.

Beeldopnames

Er worden tijdens de optredens beeld- en/of geluidsopnames gemaakt door (of in opdracht van) artiesten en de organisatie. Met het betreden van het feestterrein ga je er mee akkoord dat deze beelden gebruikt mogen worden voor promotiedoeleinden door de organisatie, de artiesten en hun partners of sponsors. Kom je in die opnamen voor dan kun je geen aanspraak maken op enige vergoeding.

Alcohol in het verkeer

BOB = NUL OP !

Dat BOB nul opheeft wanneer hij nog moet rijden, staat in het collectief geheugen gegrift. Want wie BOB is, drinkt uitsluitend alcoholvrije alternatieven. En brengt zo iedereen veilig thuis.

Plan vooraf hoe je veilig terugkeert. Misschien heb je een toffe chauffeur als BOB? Of kom je met de fiets die je in onze fietsparkings kan plaatsen? En wat denk je van een taxi? Opties genoeg om jouw uitstap te plannen naar de Puitenslagersfeesten, want één ding weet je dan zeker: iedereen geraakt veilig en wel weer thuis. Ook daar mag je trots op zijn.

Aansprakelijkheid

Ondanks het feit dat we alles op alles zetten om de Puitenslagersfeesten zo veilig mogelijk te laten verlopen, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen tijdens één van de door ons aangeboden activiteiten.