×

Fout

Categorie niet gevonden

Zaterdagavond 12 mei

Rubellight Band - Coco JR & The All Stars - Dj F.R.A.N.K

KOOP HIER JE TICKETS KOOP HIER JE TICKETS

Tickets Froggy Beats & T'congoken By Night

Vrijdag 10 mei
Vrijdag 10 mei

Froggy Beats - Back in Time

Zin om een onvergetelijke nacht te beleven samen met je vrienden?
Kom dan op vrijdag 10 mei 2024 naar de 5de editie van Froggy Beats. 🎉

Om deze mijlpaal te vieren gaan we BACK IN TIME met een 90's-set van DJ WARD en DJ RANDY!
🐸 Vrijdag (Doors open 21:00u)
✰ LINE-UP ✰
🎵 21:00 - 23:00 : DJ Randy
🎵 23:00 - 01:00 : DJ WARD (I love the 90's resident)
🎵 01:00 - 02:30 : DJ Randy
✰ INFO ✰
📍Openluchtfuif @Chiroterrein Chiro Sint- Lutgard
🕙 21:00 - 2:30

Koop hier je tickets

Zaterdag 11 mei
Zaterdag 11 mei

Rubellight - Coco Jr. & The All Stars - Dj F.R.A.N.K

💃🕺 Haal jouw dansschoenen maar boven, en zet 11 mei in jouw agenda! Want het beloofd een onvergetelijk avond te worden met spetterende acts en leuke randanimatie.🎡

🐸 Zaterdag (Doors open 19:00u)

✰ LINE-UP ✰
🎵20.30u Rubellight Band
🎵21.45u Coco Jr. & The All Stars
🎵23u45 DJ F.R.A.N.K
🎵01u15: DJ Ency

✰ INFO ✰
📍T'congoken By Night @Chiroterrein Chiro Sint- Lutgard
🕙 19:00 - 2:30

Koop hier je tickets

Sfeerbeelden

Puitenslagersfeesten doorheen de jaren!

Froggy Beats 2023

Puitenslagersfeesten ' 23 T'Congoken By Night

Puitenslagersfeesten '23 TOPDAG Zondag

Eerste Puitenslagersfeesten 1979

In de pers
All
TV OOST
HLN
GVA
HLN
juni 25, 2020
In totaal waren er maar liefst 245 inschrijvingen waaronder ook heel wat deelnemers van buiten Beveren. Het feestcomité maakte vrijdag de tien laureaten bekend. “Onze fietszoektocht is uniek omdat de deelnemers naast het oplossen van vragen ook een fotoreportage moeten maken op door ons aangeduide plaatsen”, vertelt bestuurslid Johnny Van Bogaert. “De mooiste of uniekste foto’s kregen van de jury extra punten. Bij het team van Gerlinde De Gendt kwam telkens een leuk zelfgemaakt kikkertje in beeld, dit heeft ons zodanig gecharmeerd dat ze voor de fotoreportage de meeste punten kreeg.” Het leverde haar een waardebon van 300 euro op van Horta Beveren. Yaël Windey, die een foto instuurde van een nagespeelde scene uit Titanic maar dan op de veerboot, eindigde tweede en kreeg een waardebon van 150 euro van Bens Boutique. Bart Helincks stuurde een leuke fot van een kikkersprong in en ontving als derde een waardebon van 75 euro voor een wellness-arangement Bij Ilse. Daarnaast kregen de drie laureaten ook elke een prachtig kunstwerkje in de vorm van een kikker, gemaakt door de ambachtelijke koperslager Seppe Van Schoor die ook deelnam aan de ambachtenmarkt. “Dit staat symbool voor Feestelijkheden, Toerisme en Cultureel Erfgoed. Zo vallen alle puzzelstukjes waar de Puitenslagersfeesten voor staan perfect in elkaar”, zegt bestuurslid tevreden.
Puitenslagerscomité deelt prijzen uit aan winnaars fietszoektocht Kristof Pieters (Bron: HLN)
HLN
mei 09, 2019
Het podium werd voor deze editie verplaatst van de site voor de kerk naar het afgesloten chiroterrein. Omdat bij de voorbereidingen vorig jaar nog niet duidelijk was hoe de coronabarometer zou uitslaan, werd gekozen voor een afgesloten terrein waarbij het aantal bezoekers geteld kan worden. Voor de éénmalige inkomprijs van 5 euro werden ook telkens twee drankbonnetjes in de plaats gegeven. Met de openluchtfuif Froggy Beats werd vrijdag de aftrap gegeven. De fuif was enkele jaren geleden verdwenen door een gebrek aan vrijwilligers bij de organiserende chiro. Nu werden de handen in elkaar geslagen met het feestcomité. In totaal zakten er zo’n 700 bezoekers af naar het Congoken. Zaterdag werd zelfs de maximumcapaciteit van 1.100 personen bereikt voor Fiesta Perez, Belle Perez in feest-uitvoering. “We zijn enorm tevreden met dit resultaat. Het is mooi om te zien dat al die verschillende leeftijden er samen één groot feest van maken”, zegt ondervoorzitter Kristof De Munck. Vandaag kan men nog tot 18 uur een bezoek brengen aan de rommel-, antiek- en vlooienmarkt. Verder is er nog de ambachtenmarkt en KidsCity met om 16 uur de Puitenworp waar kinderen naar snoep en een gouden juweeltje kunnen graaien. Als afsluiter is er om 16.30 uur nog een concert van Sergio.
Vol festivalterrein voor Puitenslagersfeesten tijdens Fiesta Perez Kristof Pieters (Bron: HLN)
HLN
mei 03, 2022
Al 43 jaar vormt de Onze-Lieve-Vrouwparochie in Beveren het decor van de puitenslagersfeesten. Het evenement trekt elk jaar duizenden bezoekers, maar de heropstart na de coronaperiode verliep voor het organiserend feestcomité erg moeilijk. “We zijn nog maar met drie bestuursleden over”, schetsen penningmeester Johnny Van Bogaert en ondervoorzitter Kristof De Munck de problematiek. “Dit is een historisch laag aantal. Als één van de drie wegvalt, is het over en uit.” Podium verhuist Dat er nu nog wel een volwaardige editie kan geprogrammeerd worden, is dankzij het harde werk van de drie resterende bestuursleden. “Het was nochtans een moeilijke voorbereiding. We wisten bij de start niet hoe de coronabarometer op dit moment zou zijn. Daarom hebben we ons podium voor de concerten verplaatst van de site voor de kerk naar het afgesloten chiroterrein. Om controle mogelijk te maken, was vooraf beslist een inkomprijs van 5 euro te vragen. Dat is éénmalig en als compensatie geven we ook telkens twee drankbonnetjes.” Het verplaatsen van het podium zorgde wel voor een vernieuwde samenwerking met chiro Sint-Lutgard. Die kampt namelijk met dezelfde problemen en moest noodgedwongen de openluchtfuif schrappen door een gebrek aan medewerkers. “Door de handen in elkaar te slaan, is de openluchtfuif terug op de affiche gezet.” Fiesta Perez Met de fuif Froggy Beats wordt op vrijdag 6 mei meteen ook de aftrap gegeven. Zaterdag 7 mei is er vanaf 16 uur de verlichte feestmarkt met marktkramers en standen van Beverse verenigingen. ’s Avonds is er ’t Congoken By Night met optredens van plaatselijke vedette Nathan De Clerck, Michael Lanzo (Belgium’s Got Talent) en Fiesta Perez oftewel Belle Perez in feest-uitvoering met een extra lading Spaanse peper. Zondag 8 mei is er tussen 10 en 18 uur een rommel-, antiek- en vlooienmarkt. De ambachtenmarkt is ook opnieuw van de partij. Nieuw is dat een aantal onder hen aan de slag gaat met kinderen. Die kunnen daarna ook nog hun hartje ophalen in KidsCity, de reusachtige openluchtspeeltuin van de Puitenslagersfeesten. Tradities worden in ere gehouden en dus is er om 16 uur de Puitenworp waar kinderen naar snoep en een gouden juweeltje kunnen graaien. Als afsluiter is er om 16.30 uur nog een concert van Sergio. Puitenslagers gezocht Het feestcomité blikt intussen al vooruit naar 2024, want dan zullen de Puitenslagersfeesten hun 45-jarig bestaan vieren en staat er terug een folklorestoet op het programma. “Maar dat kan enkel doorgaan als we ons bestuur kunnen uitbreiden met nieuwe Puitenslagers”, klinkt het. Daarnaast is men ook nog op zoek naar losse medewerkers. Die kunnen rekening op een vrijwilligersvergoeding van 34 euro per dag. Voor meer info: www.puitenslagers.be.
Organisatoren van Puitenslagersfeesten slaan handen in elkaar met chiromeisjes: “Nu nog volwaardige editie, maar dringend nieuw bloed nodig” Kristof Pieters (Bron: HLN)