Zaterdag 9 mei – ’t Congoken by Night – Belle Perez

19u - 't Congoken by Night - Dirk Forever!

Op het pleintje aan de kerk is al snel heel gezellig, de Puitenslagers hebben speciaal hiervoor samen met enkele verenigingen gezellig dorp gebouwd met dranktentjes en een fantastisch podium. Deze ongedwongen sfeer kan je enkel hier vinden. Door het intieme karakter van dit ‘feestpleintje” ontstaat er al snel een zeer speciale ambiance. Je kan er enkel over meepraten als je het hebt meegemaakt. We hebben dit jaar enkele fantastische groepen geboekt waarbij je onmogelijk stil kan blijven staan. Let op! Dit is een GRATIS FEEST maar de plaatsen zijn beperkt tot 500, zorg dat je dus op tijd bent wanneer je bepaalde artiesten niet wil missen!

19u45 - WIJSNEUS

Wijsneus is een jonge Belgische groep die goed in het oor liggende, eerlijke muziek maakt. Ze nemen je graag mee op hun eigenzinnige en muzikale tocht! In de zomer van 2018 brachten ze hun eerste 2 nummers uit: Wijsneus & Tegen de Stroom. Het nummer Tegen de Stroom werd kort daarna opgepikt door Radio 2, werd voorgesteld in het programma ‘De Lage Landen’ en stond 3 weken in de Vlaamse Ultratop 50. In 2019 stelden ze hun nieuwste single “Liever lui dan moe” voor.

21u - BELLE PEREZ

2019 was de zoveelste mijlpaal in de carrière van Belle Perez. Ze staat liefst 20 jaar op de planken – met meer energie, zelfvertrouwen en vavavoom dan ooit. De livezangeres pur sang geeft telkens opnieuw fenomenale optredens waarmee ze iedereen van zijn sokken blaast.

Haar Spaanse roots vind je terug in haar muziek, maar eigenlijk in haar hele wezen. Niet voor niets heeft ze nog steeds de Spaanse nationaliteit. ‘Spanje zit in mij, in mijn vurigheid maar ook in mijn verlangen naar rust, eenvoud en stilte’, zei ze ooit.

Belle Perez kiest haar eigen pad, en gaat voluit voor haar dromen. Ze zit twintig jaar in het vak, en is gelukkiger dan ooit. Alles in het leven draait volgens haar uiteindelijk om de liefde. ‘Wie de liefde niet heeft, bezit helemaal niks.’

22u - BAR CLOCHARD

Normaal gezien boeken we nooit tweemaal dezelfde groep, maar voor de 5de editie van Dirk Forever hebben we er toch voor gekozen om één van de in het oog springende groepen van de afgelopen vijf jaar te boeken.

Met grote passie en overtuiging heeft Bar Clochard de afgelopen 6 jaar laten zien dat een coverband ook hip kan zijn!

Als een rollercoaster dendert de band door minimaal 100 hits van de afgelopen decennia. Drie vocalisten en een blazerssectie maken deze 10-koppige band extra uniek.

Bar Clochard is dan ook een ijzersterke coverband met een sprankelende show.