11 Mei

14uu - DANS MAAR!

Vanaf wanneer kan men spreken over een traditie, al enkele jaren is er op de tweede zaterdag van mei een dansinitiatie in openlucht.
Dansgroep Moonshine Dancers, demonstreren hun kunnen maar leren je ook enkele danspasjes. Wedden dat je niet kan blijven stilzitten?

17u - VERLICHTE FEESTMARKT

We bieden jullie een gezellige avondfeestmarkt aan. Kom je slag slaan op deze leuke markt. De markt loopt van café De Kring in de Pastoor Steenssensstraat tot aan café De Bijl. Er zijn optredens voorzien aan beide herbergen. Chiro Sint-Lutgard baat een gezellig avondterras uit, waar de kindjes terecht kunnen voor gekke kapsels en volksspelen.

19u - ’t Congoke by Night

Na Queen Forever, Bard Clochard en Stoot! hebben we ook nu een verrassende PARTYBAND geboekt.

We starten de avond met Spotlight Pianos
Wat denken jullie ervan om deze feestavond te starten met nummers die jullie zelf kiezen? Nice toch, vandaar Spotlight Pianos een band waar 2 knalrode vleugelpiano’s centraal staan. Zij brengen een dueling pianoconcept waarbij jullie zelf de muziekkeuze kunnen bepalen, van ingetogen nummers tot opzwepende feestnummers. Niets is te gek, want deze topentertainers zijn van alle markten thuis. Van Jazz, Rock, Funk, Pop en Blues, naar Dance, Hiphop of Nederlandstalig. U vraagt en zij spelen !

Later op de avond staan de Jambassadors op het podium.
Jambassadors is een 6-mans Pop & Dance coverband uit Utrecht. Vanaf het eerste akkoord tot en met de laatste outro zullen we ingepakt en meegenomen worden op de muzikale trip van deze topband. De formule van Jambassadors is zeer eigentijds. De band speelt zoals een DJ draait en met een uitgekiende selectie van nummers vanaf de jaren ‘60 tot nu zullen ze jong en oud kunnen bekoren. Van o.a. Sex Machine van James Brown, Livin’ On A Prayer van Bon Jovi tot Where’s Your Head At van Basement Jaxx en Rythm Is A Dancer van Candi Milo/Snap!.Dus: smeer de keeltjes, en kom ´´hossen“ op de vetste rockhits, stampen op de snelste 90’s classics en springen op de dikste nummers van nu!

Afsluiten van ’t Congoken by Night doen we met een stevige afterparty met Wim Soutaer (o.a. bekend van het nummer ´´Allemaal“) en Charles Van Domburg (Magical flying thunderbirds). Zei laten ons nog even doorfeesten op de beste dans, feestbeats en meezingers.