Zondag 10 mei

8u30 - De Zotte Morgend – Wakker met Klassiek – APERITIEF CONCERT

Na een nacht vol bruisende muziek van partybands en Belle Perez, worden we zachtjes wakker met een streepje klassieke muziek. Kom gerust aanschuiven rond het podium, genietend van een heerlijke koffie, koffiekoeken, broodjes en bubbels!

9u - 10u - Jeugdkoor Alabaré Beveren

Dit jeugdkoor zingen als nachtegalen en vertellen een muzikaal verhaal begeleid door jonge muzikanten.

10u30 - 12u - Het Rode Muizen Combo

Een eigenzinnig en eigentijds orkest voor liefhebbers van pop, rock en klassieke muziek en dit onder leiding van dirigent Kris Ryckaert.

13u - 18u - FEESTMARKT

Om 13u openen tal van marktkramers onze feestmarkt, zowel rommel- als de ambachten- en kunstmarkt spreekt tot de verbeelding. Chiro Sint-Lutgard zorgt o.a. voor een gezellig terras aan hun lokaal.

KIDS CITY

Gedurende de hele namiddag kunnen kinderen GRATIS spelen op tal van gigantische kinderattracties en dit op een boogscheut van een gezellige kermis. Springkastelen, trampolines en nog veel meer staan klaar voor de kinderen. Het spelen is gratis, maar we vragen aan de ouders om ook een oogje in het zeil te houden.

 

 

 

 

 

 

15u - KNETTER KIDSBAND

De Knetter Kidsband brengt de meest hippe kinderhits live op een podium.

Met topmuzikanten, een swingende zanger en geweldige zangeres zorgen ze voor live muziek, zang, spel en interactie in een KNETTERende show van ongeveer 75 minuten.

Het repertoire dat de Knetter Kidsband brengt, bestaat uit hedendaagse kinderhits. Hierbij denken we aan Samson en Gert, GhostRockers, K3, Plop, enz. …

Ook ouders en iets oudere kids komen aan hun trekken tijdens onze show. Ze brengen in hun set ook enkele top-50-nummers voor jong en oud.

16u45 - PUITENWORP

Even legendarisch als de Kattenworp en de Krakelingenworp, de enige echte Beverse Puitenworp. Het concept is even eenvoudig als geniaal, in honderden snoepzakjes zitten nummertjes verstopt en deze nummers geven recht op waardevolle prijzen. Dit jaar worden er zelfs een honderdtal gratis zwembeurten van LAGO Meerminnen weggeschonken. Zorg maar dat je op de eerste rij staat en oefen thuis maar op het vangen van snoepzakjes.